jag är bara mig själv,

Hade tänkt att blogga igår men mitt internet var helt cp på kvällen, stängdes av hela tiden. Sen när det funka orka jag inte blogga för allt var cp, hände så mycket igårkväll! Men tänkte blogga lite nu för har ändå ingenting för mig. Men måndag idag och det betyder skola igen. Skulle ta klassfoto idag också, jag fick sitta för typ första gången i mitt liv, haha.. Blev inget vidare bra alltså, fick till världens leende. usch! Drog hem efter det, fixa lite och så. Aja har inget mer att skriva nu, får se om jag skriver mera ikv.


Julia och jag innan klassfotot ;)


härlig dag med mina brudar!

Som sagt, åkte ner till marknaden förut. Träffade Tone och Fedde där, gick runt lite med dem och så. Dem skulle ha stannat i ljungsbro hos mig med Fedde kunde inte så jag följde med dem hem till Bankekind. Träffa lite folk, så osocialt så det finns inte alltså! Frös svinmkt också! Gick hem till Tone och dem sen, kollade på film sen kom mamma runt 20 över 10 och hämta mig, kom hem kvart i 11 ungefär. La mig i sängen och kolla på film då, snackade med Linda i telefon om imorgon också. Aja ska se klart på filmen nu :)


usch vilken hemsk bild alltså, men den får duga :)

igår kväll (Y)

Ljungsbro marknad var ju igår som sagt, på kvällen var det sjukt kul! Frida göllet va så full alltså, dansa omkring och ja jag vet inte allt vad hon gjorde! Så söt är hon min barndomsvän, kanske ska träffa henne senare men vi får se. Ska iallfall ner till marknaden snart igen, ska träffa min kusin som jag inte har pratat med på en månad och Fedde var tydligen med också. Men jag bloggar mer ikväll eller nått.


15 idag! :D

Skolan och så idag, skitslappt verkligen. Slutade 10 över 1 också, åkte in till stan gjorde moppeprovet och åkte hem i stort sätt. Kom hem runt 4 någon gång tror jag. Kollade på lite bloggar och sånt då, sen kom resten av familjen hem, jag fick paket och så. Gick och mötte Bea sen, och vi åkte ner till marknaden. Träffa massa härligt folk, åkte hem halv 9 och åt och åkte tillbaka sen. Så sjukt kul var det då, träffa en himla massa roligt folk och så! Kom hem igen för en halv timme sen ungefär, tänkte sätta på en film nu för jag är så jävla trött alltså! Men imorgon blir det väl ner till marknaden igen med lite folk, hoppas på det iallafall! Bloggar mer sen om jag inte somnat då ;)

Tack alla för ni gjorde min födelsedag så himla bra!

en låt som påminner



Det finns en tid jag verkligen saknar ibland men som jag mest utav allt bara vill glömma och den här låten får mig att vilja ha tillbaka dem där månaderna, den påminner om allt. Innerst inne saknar jag allt så jävla mycket ..

fyller imorgon!

Hemma från skolan nu, eller kom hem för ett tag sen. Sitter och läser mopedboken nu, ska ju göra provet imorgon efter skolan! Skolan va helt okej idag faktiskt, slappa lektioner och så, härligt. Imorgon då, då fyller jag och sen ska jag ju göra provet, alltså ska jag in till stan sen på kvällen är det ljungsbro marknad, jag längtar!! Det här inlägget känns lite onödigt för jag har ingenting att skriva men jag lägger upp det ändå och så får vi se om jag uppdaterar ikväll igen.


har man tråkigt så har man ;)

örebrocupen 09 - bästa!


en låt vi verkligen lyssnade på hela helgen, en låt som därifrån ger många minnen


bergs ik f94 (L)

juste ..

har ju fått min lön idag också, så nu är jag sjukt sugen på att shoppa!! Hittat lite kläder som jag vill ha nu till hösten och så också! puss på det


3 dk

Sov knappt nånting inatt, hade sjukt ont i magen hela natten så imorse tänkte jag att jag inte skulle gå till skolan först men jag vill ju inte missa något som jag slängde på mig mjukiskläder och åkte till skolan. Va bara på dem 3 första lektionerna sen klarade jag inte mer, jävla mensvärk. Men la mig i soffan och somna direkt när jag kom hem, sov i 2timmar ungefär och tog en macka efter det för nått annat får jag inte i mig. Men mår iallafall bättre nu så imorgon blir det skolan igen om jag inte mår sämre ikväll igen men det hoppas jag inte! Ligger nere i soffan nu med min dator, har rensat den och så också. Nej men nu ska jag se om jag hittar en film att sätta på!


honey, jag saknar dig

Skolan idag, helt okej faktiskt! Förutom att jag hade världens mensvärk..aja. Linda är tillbaka nu också, härligt. Skulle lämna in min mobil efter skolan men det som var trasigt börja fungera i skolan, cpmobil! Sen tänkte jag åka in till stan ändå, skulle åka med Bea men det blev ingen idé sen för hon hade träning och skit. Så vi skulle ta det någon annan  dag. Men la mig i soffan istället och kolla på tv och somna, sen ringde dolt en jävla massa gånger! Fick värsta kicken eller nått förut och kännde att jag var tvungen att städa mitt rum också, så har gjort det nu. Det går att gå på golvet nu, wiho vad duktig jag känner mig! Slängt en massa har jag också gjort! Aja jag hittar inte min mobil nu, och både ljudet och vibratorn är av, smart Evelina! Faaaaaan också, hur ska jag klara mig..?


Såhär såg jag ut idag föresten :)

baby you´re all that i want

Hann in blogga nånting igår efter den där 50års-festen, ueek! Men träffade iallafall min sysslingar där som jag inte träffat på jättelänge! Sen direkt efter skjutsade pappa in mig till stan, träffade Vickan och sen gick vi Niklas. Så Osociat vare, gick lite i stan och så. Tog 20 i 10 bussen hem till Vickan sen, tog moppen och åkte och träffade Robin och Orre. Va väl lite kul eller aa. Sen när vi kom hem till Vickan igen snackade vi allt mellan himmel och jord typ, sen somna jag runt kvart i 2. Pappa hämtade mig imorse vid 11, åkte hem och hämta mamma sen åkte vi till duntis, kollade cross och så. Träffade Jossan där också, kul att snacka lite och sådär. Satte mig och kolla film direkt när vi kom hem, sjukt trött var jag då, satte mig här sen och har precis ätit bläckfisk nu, mummms! Tänker på Gran Canaria när jag äter de, hihi.


Duntis hela dagen nästan

Blev sjukt tidigt imorse, typ vid 9. Skulle åka till Motala och Duntis vid 11 och kolla på cross. Kusin körde ju idag, träffade Kevin där också! Kollade med han sen, kulkul och så vare någon liten kille man kunde lura i vad som helst! Så köörd. Aja, hemma nu iallafall, ska byta om och fixa mig lite sen ska vi iväg på 50års fest, faste fyller. Kanske åker in till stan sen och träffar Vickan och så! Men får se vad klockan blir och om jag har ork till det vilket jag verkligen hoppas!


Bild på håret, syns inte så jättebra, men lite iallafall! :)

6 dagar kvar

Slingade håret förut, så nu är överhåret typ ljusbrunt och underhåret ser svart ut! HJÄÄÄLP!! Men nästa vecka, tisdag onsdag eller torsdag så ska jag slinga igen eller färga det med den blondaste färgen jag hittar. Jag som ville ha blivit blond innan jag fyller. Tror inte det blir så, men blondare lär jag ju va! Bara 6 dagar kvar, Ljungsbro marknad då också. Sjukt vad jag längtar! :D

baby kommer hem snart

Ja, äntligen! Linda landar i Sverige klockan 1 inatt om jag inte minns fel. Om bara 22 minuter! Gud så jag har saknat människan, men äntligen kommer hon hem! My love <3

 
Linda och jag i 3 eller 4års ålder, 15 år tillsammans snart

this is my life and i don´t care

Fredag nu, härligt med helg! Klarat av en hel vecka i skolan och jag är redan skoltrött. Mn kedja hoppa när jag skulle åka till skolan imorse, i nerförs backen också, skapligt läskigt när jag inte kunde bromsa, fick gå resten av vägen till skolan så kom försent. Alla lektioner rullade på osv. Åkte till farfar efter skolan, inte träffat han på skitlänge känns det som, men snacka med han och så. Köpte Ben och Jerry´s glass och hårfärg sen också. Väl hemma vid 4 städa jag lite, satt här och åt kräftor, mumms! Sen innebandy möte och första träningen! Kul och träffa dem man inte träffat, fått reda på våra tränings tider och så också. Ser fram emot det faktiskt! Hade ju väldigt svårt att bestämma mig fall jag skulle spela eller inte men jag fortsätter har jag bestämmt mig för, jag älskar ju innebandy så det är klart jag ska fortsätta! Mamma tyckte också det satt. Aja, nu ska jag ner och äta godis och se på tv med pappa! :) pusss

sommarn tillbaka?

Det är så sjukt varmt, kunde inte det här vädret varit i sommras istället? Aja, skolan idasg var faktiskt riktigt kul. Åkte  5 stycken på Julias moppe, det var så jävla kul. Sanna filmade lite så får väl se om det kommer upp på youtube sen, lägger in det här isåfall! Brännde sönder mina skor också, mindre kul men ska ändå köpa nya i helgen, så so what typ. Aja, ska ner och göra en sallad och sen sätta mig ute i solen och äta, ska med till Vadstena sen tror jag. Tänkte testa min nya intsällning på kameran, se om det blir bättre skärpa och så, hoppas!! Nej göra sallad och ut och sätta i sig i solen vare ja!

moppekursen avslutad

Ja, moppekursen är slut nu, tycker faktiskt det är lite synd. Var faksikt skitkul igår efter fikat och hela kvällen ikväll. Folket är så sjukt härligt! Satt med tre tjejer igår och dem skratta åt allt jag sa nästan, var så sjukt trött alltså så det blev ju som det blev. Idag hade vi först körningen, och jag klarade den woho! Sen gick jag med Olivia, Sarah och en till tjej, glömmt vad hon heter! Men när vi kommer utanför moppekursen typ så kommer det en bil och skriker på oss(?) Jag typ skrek till och sen börja vi garva som fan! Skitkul faktiskt. Sen var svintrött hela kursen, lyssnade inte så mycket heller. Efter fikat vi göra ett prov typ, men man fick ju snacka med varandra. Satt typ och frågade killarna för tjejerna tröttnade på mig för jag var så jävla trött eller nått, det var svinkul iallfall! Sen hände det en till sak men jag berättar inte vad, men alla garvade iallafall åt mig ett tag efter, där fick jag till det alltså! Svinkul som sagt, kommer faktiskt sakna alla även att jag inte känner dem! Haha :p

du är falsk och äcklig ..

Skolan idag igen, det suger stenhårt! Julia gick hem idag också, och Frida har ju slutat i våran klass och Linda är Spanien, den här veckan kommer bli så tråkig! Aja, ska käka nu sen ska mamma skjutsa in mig till den där äckliga moppekursen, spyr på den! :)



Jag hade lite tråkigt förut, så tog lite kort med camen ;)

då är skolan igång igen ..

Ja som sagt, skolan är igång igen nu. Slapp dag idag, sluta 11 typ. Bea följde med mig hem, satt framför tv:n hela tiden typ. Hon åkte runt 4 och jag åkte in till stan och sen till moppekursen, fyfan vad tråkigt det var. Det sög grymt mycket, skulle kunna sitta och klaga hur länge som helst alltså!! Aja, Vickan skulle ringa mig nu, prata lite med henne och sen så blir det duschen och sova! Pusss

i miss your touch

Orkade inte läsa halva boken ens, haha så lat jag känner mig. Men vafan jag har i stort sätt hela dagen imorgon på mig så! Åh nu blev jag sjukt sugen på loka, haha! Aja ska ner och hämta en flaska loka, sätta på en film och sen sova för jag är faktsikt trött och klockan är inte ens 10?! Men skola imorgon som sagt och det gillar vi verkligen inte! Lyllo Lisa som börjar på onsdag! :)


moppeboken måste läsas ..

Var ju som sagt i Finspång idag, träffa Lisa där så va med henne hela dagen! Härlig tjej det där, och hennes dialekt är superhärlig! Iallafall, i första heatet kom Timmy 25a tror jag att det var och i andra heatet var han tvungen att bryta pga punka! Syndsynd. Han kvalade ju iallafall in så det får vi vara glada för! Bara att tagga inför Västerås om 3 veckor. Aja, imorgon börjar skolan, omg hur ska jag orka?!! Sen på kvällen börjar min moppekurs också, så nu måste jag läsa hela moppeboken som är på ca 30 sidor, lär va klar inatt någon gång, haha! Nejdå, börjar jag nu är jag klar om en kvart, så bäst att göra det så jag är lite förberedd inför imorgon iallafall!


älskade tröjan!
och utväxten är fin ;) men ska inte färga håret nu, utan låta det växa ut
och färga det när utväxten blivit längre, har slitit på mitt hår som fan senaste året :/

you was there when my life get rough

Tänkte fixa till mina naglar lite snabbt nu eller om jag gör det imorgon efter Finspång. Aja sånt som märks. Men ska iallafall sätta på en film nu, måste sova tidigt känner jag och jag fick inte många timmars sömn inatt alltså! Ska åka till upp till Finspång redan klockan 10 imorgon, jag kommer vara så jävla trött så det finns inte! Jaja, får se om kameran följer med och om jag isåfall tar några kort, isåfall kommer dem upp imorgonkväll! Godnatt dåå ;)

i have never feelt like this before

Hittade lite nya inställningar på min kamera som jag haft i snart ett år, haha :o Men iallafall tog lite kort på två halsband som verkligen betyder massor för mig!



Två bilder, en på mig och en på Linda. Vi hade melodifestivalen på dagis.
Jag älskar det här halsbandet för det sybolserar för mig att jag älskar henne så mycket! :)


Fick det här när jag fyllde 10 av en som då betydde masser för mig.
Minns hela dagen som om det vore igår. Underbar känsla!


bloggtorka ..

Orkar typ aldrig blogga längre så får se om jag inte lägger ner bloggen ett tag, för på måndag börjar ju skolan och då kommer jag ha fullt upp känns det som. Måndag till onsdag ska jag gå på moppekurs och så ska vi tydligen börja med vanliga lektioner redan på tisdag, så skulle ju inte förvåna mig om vi får läxor eller nått heller! Iallafall, idag blev jag väckt typ halv 9, för pappa skulle ha nått i mitt rum. Men sov sen till halv 11 ungefär för då kunde jag inte sova längre, konstigt nog! Men vid halv 3 åkte jag och mammi upp till Finspång, Sm där i motocross i helgen och Timmy kvalade in igen!!! Fyfan vad glada vi var alla! Åkte sen hem efter tjejernas första heat. Åk och så, har verkligen inget att göra nu. Ville åka och bada men det börja regna, skitkul! verkligen. Vickan frågade om jag ville fixa hennes blogg, så ska ta och göra det nu tänkte jag. Länkar henne sen! :)

jag just nu

Bild på nya tröjan och mig just nu ;)


sådär ja, nu ska jag hoppa in i duschen! :)


härlig dag!

Kom nyss hem ungefär, blev att träffa Vickan vid 3 sen gick vi in mot stan. Gick runt och leta efter en adidaströja till mig, men det fanns inget adidas märke på ryggen så köpte ingen först. Men sen gick vi och åt, kebab blev de! Gick tillbaka till sportif och jag köpte en röd adidaströja utan märke där bak, tänker köpa mig en annan också sen när jag får pengar igen och då blir det märke! ;) Satte oss på en bänk sedan och snacka om typ allt. Såg på bio sen sommaren med Göran, haha sjukt kul var den. Det var typ en gubbe som satt brevid mig och han garva hela tin och så jävla fult också! Efter filmen gick vi iallafall till Niklas, Vickans kompis. Gick typ runt lite i stan och så, sen skulle Vickan med bussen som gick 20 i 10, men missa den precis. Och jag blev ju hämtad, så mamma och pappa sa att vi kunde skjutsa hem henne så de gjorde vi självklart! Jaja, Hemma nu iallafall, och min dag har varit superbra. Jag älskar dig Victoria <3

drar nu

Så nu är jag klar, drar in mot stan nu. På listan står en adidaströja, rosa eller röd! Får se vilket jag kommer hem med. Skulle lägga upp bild på outfiten också, men min kamerasladd är tydligen borta!! Men bilder från dagen kommer sen tror jag. Ciao, xoxo

besöksrekord!

Förresten hade besöksrekord igår, keep going on!! :)


we were both young when i first saw you

Vaknade för en timme sen ungefär, har duschat och ätit frukost. Ska fixa mig nu, sen blir det stan först med syster sen runt 3 kanske möter jag Vickan så ska vi äta, bio och så ni vet. Vet inte när jag kommer hem riktigt, men bloggar ikväll om vi inte åker upp till Finspång ikväll och kollar runt lite, men sånt som märks. Pusss


jag saknar Linda!

Nu är Linda framme i Spanien tror jag, skulle ta ungefär 5timmar och dem skulle åka vid 3. Saknar henne redan, och ska vara utan henne 8dagar till! Men jag hoppas du får det bra nu. Jag älskar dig vetu


på jobbet igår

Sprang ute i regnet igår, grovt blöta blev vi iallfall! ;) och vi är inte seriösa!

i´m tryin, i´m really do

Blev inget stan förut, det regna grymt mycket och så åska det och hur kul är det att gå på stan då liksom? Så imorgon ska vi gå på stan, bio, äta och så ni vet. Men blev hemma mys idag istället, suttit framför tv:n och typ datorn och sådär. Gick ut Chanell i regnet också, blev sjukt blött så mjukis dressen åkte på när jag kom in. Men ska ner och äta nått nu, är grymt hungrig!


Ute i regnet förut ;)

in mot stan snart

Vakna vid 7 imorse för att min hund hoppa i sängen och slicka mig i hela ansiktet och så! Men somna om och sen vakna jag vid halv 11 av några ungar som skriker utanför mitt fönster, sen vid 11 orkade jag inte höra dem längre så gick upp, åt frukost och sånt där. Håller på att fixa mig nu, ska snart äta lite mat! Sen ska jag in mot stan, träffa Vickan och så, äntligen! Skitkul ska vi ha! Snackat skitlänge men aldrig träffats, that´s weird! Hörde nyss att det åskar också, och det blåser sjukt mycket ute. Men jag vill in till stan ändå, ska köpa mig en ny adidaströja, lämnade tillbaka den andra ju så det får bli att köpa ny idag! Ska fortsätta att fixa mig nu. Puss xoxo

ni vinner ingenting på att ljuga

Orkade inte blogga nått igår när jag kom hem från crossbanan, men jag satt vid datorn ändå(?) Jaja, skriver idag om både igår och idag istället. Igår blev de jobba och så som vanligt, gick ut till svistad sen, fick reda på en jävla massa saker där och jag säger bara, ni vinner ingenting på att ljuga suckers. blev sjukt jäkla arg när man blir anklagad för nått man inte ens gjort/sagt, och det ska kallas vänskap, yeah sure gumman! Men kollade iallafall klart på crossen istället för att åka hem och så, det var ganska så kul faktiskt! Idag jobbade vi fram till 12, blev donken då! Sen skjutsade vi hem Linda och Sandra, sen åkte vi till jobbet igen, chilla galet där till halv 4 ungefär. Blev svistad sen, Timmy körde ju idag och ja han vann båda heaten, min bror är bäst helt enkelt något som är klart! Men vädret kan ju ta sig någonstans, visst jag tycker det är mysigt med regn och så, men inte såhär mycket!! Skitväder! Menmen nu äre iallafall bara 4 dagar kvar till skolan börjar, har redan planerat alla dagar också, eller inte lördag och söndag helt än. Beror på hur det går för Timmy i Finspång på lördag. Men imorgon och på fredag blir det att träffa Vickan och så! Sjukt kul tycker jag verkligen. Men nu ska jag ladda in en film på youtube från jobbet idag när Linda och jag sprang ute i regnet, haha! Loveya honey, hare bäst i Spanien!

trött

Okej, jag ska bli bättre på att blogga, blogga fler inlägg om dagen och tidigare på dagarna och även lägga in bilder vilket jag är usel på! Men så blir det när man tröttar på att ta kort och så. Men idag var jag iallafall tvungen att jobba, det är faktiskt skitkul med Linda! Måste jobba imorgon och kanske hela onsdag också. Får se om det blir nått torsdag och fredag, men det hoppas jag verkligen inte! Har ju andra planer då. På torsdag åker Linda till Spanien också, kommer hem typ nästa lördag, hela första skolveckan utan bästavän!! Jag kommer sakna dig älskoo! Nej men nu ska jag ner och se på beck och äta Ben och Jerry´s glass. Gott!! Får se när jag bloggar imorgon för kanske ska till crossbanan på kvällen, men det är sånt som märks. Pusss

Hemma

Blev ett kort och hastigt inlägg i fredags, men jag orkade inte blogga nånting på dagen och sen åkte jag in till stan runt halv 2. Sen när jag kom hem blev de packa direkt och sen och till stugan. Igår åkte jag och pappa till Vrigstad, kollade på till cross och så, när vi kom därifrån gick jag ut och sprang i en halvtimme ungefär, ingen aning om hur långt. Sen åt vi tacos och kolla tv. Blev väckt typ vid halv 10 idag, åt frulle sen somna ja på filten ute med Chanel. Mamma och jag drog och bada sen, när vi kom därifrån la mig och sola fram till 1 då gick vi till morfar, fikade och så sen åkte vi hem runt halv 4, väl hemma blev de mat och sen satte jag mig här, läst massa bloggar, kollat bdb och så. Ska ner nu och snacka lite med familjen om kommande vecka. Och på fredag åker jag till Vickan, sover där till lördag sen på lördag eftermiddag åker jag och mamma till finspång och kollar SM!! Puss på det! <3

Landet nu, igen!

Blev stan en snabbis idag, fick med mig en adidaströja och ett linne med mig hem, båda i rosa! Har packat och så nu, och nu drar jag till landet och i helgen åker pappa och jag till Vrigstad och kollar på usm i motocross! Finns på mobilen all time!

22dk!

Sprang 3km förut med Timmy, de va fan jobbigt eftersom jag inte sprungit på ett tag och så springer jag med han! 3km blev det iallafall, fast jag sprang inte hela tiden, haha..Men ska börja springa kortare svängar, typ 1km varje dag nu och försöka få upp konditionen igen, annars lägger jag innebandyklubban på hyllan för den här säsongen och tränar själv och kommer tillbaka nästa år! Men får se hur det blir med det. Är ledig imorgon iallafall, så imorgon ska jag sova, länge verkligen!! Sen åka till stan, med Fedde kanske om hon svarar någon gång? Annars blir det nog med Vickan! Sjukt kul tycker jag, men det får vi se imorgon med vem utav dem det blir! Nu när jag väl har chansen också ska jag vara uppe ett tag tänkte jag, men får väl se hur länge jag orkar, haha. Men ett tag till blir det iallafall!



Bild från igår påväg till Skänninge.
Tog sönder mina brillor idag också, så nu har jag inga, men får köpa nya imorgon om jag hittar några :)
Puss

ut och hurta snart!

Jobba till 4 idag som vanligt, sen åkte vi till farfar. Han hadde hittat massa gamla bilder som man typ kolar på storskärm eller nått. Kul och se dem iallafall! När jag kom hem åkte jag och mammsen ner och bada. Kom nyss hem och nu ska jag ut och springa med Timmy. Skriver mer när vi kommer in om jag inte dött då! haha...

outfit.


tröja: från gina
shorts: avklippta gamla jeans

ska bara fixa håret nu sen åker vi :)

du kommer alltid att vara mitt allt

Kom hem för ett tag sen, orkade inte blogga då så gör det nu istället. Slutade tidigade idag, sjukt skönt! Ska till Skänninge sen, marknaden där. Får se om jag kommer hem med nått, men det tror jag inte! Ska duscha nu för mamma kommer om en halvtimme och då ska vi typ åka, ska försöka få i mig lite Ben och Jerry´s glass också, mumms på de! Uppdaterar när jag duschat om vi inte åkt då! Pusss

du och jag, vi finns inte mer

det skulle vara du och jag till döden skiljer oss åt
det kommer vara vi till döden skiljer oss åt
det är inget vi kan ändra på
vi kan inte göra något åt det
vi har inte bett om det
men det kommer alltid att vara så
alla ord alla meningar allt är sant
men nu är det slut, vi finns inte mer


blond snart!

Kolla så blondt mitt hår var där, nästintill min riktiga hårfärg, hade färgat det lite blondare där och det är vintern i 7an. Jag vill verkligen ha tillbaka den hårfärgen, så ska låta håret växa ut sen färga det! Liksom när jag färgade brunt i 7an så blev mina ögonbryn mörkare också :S för jag kollade igenom alla mina bilder nu och när jag är blond och jag ljusa ögonbryn och när jag färgade brunt blev dem mörkare! :S konstigt!! Jaja, dem blir väl kanske ljusare när håret blir det ;) hoppass! haha

lyckad helg med västa vän!

Blev ju crossbanan i helgen med Linda, så sjukt kul har vi haft! Började i fredags när vi kom dit så typ gick vi runt och chilla och lite, så gick vi ner för trappen vid speedwayen så låg det såna där äckliga sniglar där, och då kom det några gubbar typ som sa att det fanns ormar där nere, blev lite rädd då. haha.. Sen så gick jag och smsade och då var det en engelsman eller nått som frågade om jag smsade han och Linda bara; NO! haha började asg, sen på kvällen snackade vi med några killar och så. Sen när vi skulle gå på toa på kvällen och gick ut ur husvagnen så sprang vi in i husvagnen, fick panik typ och blev asrädda för han försökte ta sig in i husvagnen, men de va fett kul alltså! Sen på lördagen hjälpte vi till lite i kiosken och sen på kvällen var vi med Victor och Hampus, snackade mest och så, men sjukt kul! Jaja, igår blev de mest chill, så jävla sega var vi. Men helgen blev sjukt lyckad iallafall! Jag älskar dig Linda! <3


nu kommer den igen!

Bästa vän genom allt!

RSS 2.0