2 år har gått, men det känns som en evighet

30 juli 2007, 03.33 - Farmor lämnade jorden och flög upp till himlen, jag saknar dig så och idag kunde jag inte hålla mig, tårarna rann ner för kinderna. Snälla farmor, kom tillbaka!

Måste packa nu till helgen för direkt efter jobbet imorgon så åker vi ut till crossbanan, hoppas på lyckad helg och jag är hemma på söndag igen! Ses dåååå :)


i thougt you say it was easy

Blev inget bloggade igår men satt bara vid datorn 5minuter när vi kom hem för jag kolla en bil, och den va grymt snygg alltså! Sen efter vi ätit och så hemma följde jag med pappa till crossbanan och fixade lite till helgen. Kom hem runt halv 10 och då blev de äta tårta och sen gick och la mig. Jobbade idag, fick största garvanfallet vid lunchen, garvade säkert 10minuter nonstop! Somnade i bilen hem och när ja kom hem la jag i soffan, satte på tv:n och somnade. Sen när jag vakna så ville jag ut och springa som jag hade sagt tidigare idag men ångrade mig för jag var så trött. Men jag gick ut och sprang lite av cykelslingan i skogen, gjorde även mina situps när ja kom in! Får se om jag bloggar nånting imorgon för när jag kommer hem så måste jag packa ur min väska från helgen och packa om den igen till helgen, för direkt efter jobbet på fredag cyklar jag och Linda ut till crossbanan, stannar där tills på söndag! Blggar då iallafall och bilder och sånt kommer då också! Nu ska jag ner och se tv, och ta nått att äta för jag är hungrig, sen blire film och sängen!

Bilder från Varberg

Dem fyra första bilderna är tagna med mobilen, men tyckte faktiskt dem blev ganska bra ändå! Orkar inte lägga in mer bilder nu, så det här får bli dem som var från Varberg! :)


27/7

Började jobba idag igen, gjorde inte alls mycket för vädret är typ sämst så de va ganska skönt faktiskt! Linda jobbar ju nu också, och jag jobbar med henne så de är bra, har ganska mycket att snacka om faktiskt. Min bästa vän genom allt! Hade tänkt att springa när jag kom hem men blev inte alls sugen på de sen, så jag gjorde mina situps och armhävningar istället sen blev det ett varmt bad. Sen blev jag sugen på att springa men hade ju redan duschat och så då så det får bli imorgon istället! Måste verkligen springa känner jag!! Men jag får se hur mycket jag kommer att blogga den här veckan eftersom jag bara jobbar nu så har jag ju inte så mycket att skriva om liksom? Men på fredag iallafall efter jobbet så åker Linda och jag till crossbanan, sover där tills söndag. På söndag fyller även världens bästa bror Timmy 21år! och jag har inte köpt nått än ;oo Måste göras! Jaja, ska se om jag kan lägga in bilderna från Varber nu så komer dem i nästa inlägg :) Pusss


VARBERG

I fredags då, åkte hemifrån runt halv 9 och kom fram till crossbanan i Varberg vid halv 2 ungefär. Hade då stannat i gränna och köpt polkagrisar för Timmy ville ha, sen käka vi och tänka och så också. Lämnade husvagnen på crossbanan sen åkte vi in till Varberg, kollade på fästningen där och sen bada jag och mamma i havet, underbaart. På kvällen sen va jag med Lisa och Elin, gick typ runt och snacka och så. Spelade kort på kvällen med Elins storebror och någon kompis till dem. Deras dialekt är så skön alltså. Men iallafall när vi spelade kort så började Lisa och Elin typ asgarva åt nått dem inte visste själva? Haha, dem var lite trötta där va..Jaja, sen runt halv 12 gick jag till huvagnen, somna  runt 12, sjukt trött.. På lördagen vaknade jag först av ett tåg som kommer förbi crossbanan runt 7, sen somna jag om till kvart över9 ungefär. Gick upp, käka frukost och sen gick jag ut och kolla på alla träningar och så. Sen var det dags för kvalen, gick inte alls bra för Timmy, de va synd, jag tyckte han körde bra, men tydligen inte? Jaja, bättre lycka nästa gång, i hope!! Sen runt halv7 på kvällen skicka Lisa sms och fråga om jag skulle med bada, så jag, Lisa, Elin, Elins bror och deras kompis åkte och bada. Elins mamma och pappa följde med. Mja, de va sjukt kallt tyckte ja och jag brukar aldrig tycka de, så jag badade inte alls länge. När vi kom till crossbanan igen gick jag och ducha i klubbhuset där, det var varmare i havet än i duscharna!! :oo Då pratar vi kallt alltså, blev en snabbdusch, sen tillbaka till husvagnen och värma mig och spelade kort med mamma, pappa och Timmy. Sen blev de läggdags väldigt tidigt pga av lite som hände. Idag då (söndag), vaknade jag vid kvart över 9 när tjejerna började träna, gick upp och fixa mig och sådär sen gick ja ut och kolla på dem, och ja resten av dagen har jag också bara stått och kollat så nu har jag brännt mig i ansiktet, hade nån grej framför benen så dem fick ingen sol alls på sig och det var inte så jätte varmt så hade långärmad också, så det blev bara ansiktet, haha.. Jaja, på vägen hem blev de donken iallafall, somnade i bilen hem efter Jönköping någon gång, ganska skönt om jag får säga det själv. Det kommer några bilder nu, men inte alls många för det tar sjukt lång tid att lägga in och just nu har jag inget tålamod till att vänta för jag är inte alls på humör!


Pappa, mamma och Timmy vid fästningen.

Havet :)

Hultman #28 :)

Timmy #257 och Björn #51 :)

Frasse #142 :)

Fler bilder komer imorgon eller när det inte är så segt för jag dör snart på de här!!

Sovdags snart

Klockan är 23.05 så nu blir det väl gå ner och kolla på tv med resten av familjen eller sätta på en film att kolla på. Känner att jag måste gå och lägga mig snart om jag ska orka upp så tidigt imorgon! Men hemma på söndag och då kommer som sagt bilder osv..Känner som jag har skrivit väldigt mycket idag? 5 inlägg eller något, mer än vad jag brukar, haha..Jaja. Pusss, vi ses på söndagkväll! :)

jag vill utomlands

Sitter och kollar igenom alla kort från Gran Canaria som jag och mamma var på i höstas. Det var hur härligt och bra som helst där och c:a 38 grader varje dag! Jag vill inget annat än utomlands just nu! Nu kommer lite bilder från Gran Canaria :)



1. bild från ett berg typ ut över havet och typ bort mot flygplatsen, syns dock inte men (;
2. läskigaste katten som typ bodde hos oss, var jämt utanför oss och så :s
3. i havet andra dagen, häärligaste!
4. halva stranden ungefär, den var runt 2km lång (:

ARG

Åhh jag är sjukt arg på min mamma och pappa just nu! Vi ska inte åka till Varberg idag utan imorgonbitti typ vid 7? Jag hade kunnat sova länge idag, men nejdå jag gick upp vid halv 10 frivillit för att packa och fixa för jag var glad för vi skulle åka ikväll. Men sen kommer dem och säger efter vi ätit vid halv 6 ungefär att dem orkar inte stressa så vi åker imorgonbitti, jag blev skitsur snacka inte med dem osv. Sen tvingar pappa mig att jobba på hans jobb dem tre sista veckorna på sommarlovet också, han vill verkligen inte att jag ska ha något sommarlov bara att jag ska ha pengar. Visst jag vill ha pengarna så jag kan åka utomlands i höst, köpa systemkamera och lite som jag har planerat. Men jag vill förfan ha sommarlov! Jag är sjukt jävla blek tycker jag, så dem helgerna som är kvar nu hoppas jag att det är sol hela tiden och varmt! Blir även att sola solarium kan jag lova. Jaja, ilskan börjar försvinna lite efter jag läst hela Therese Johansson Rojos minnesblogg, gråter när jag läser inläggen som hennes kompisar skriver, asså hur fan kan man göra något sånt som dem där två gjorde mot henne?!! En helt oskyldig tjej!


allt klart, nästan :)

Packat klart och så nu, ska äta melon nyss ropade mamma sen blir det stan och vidare till Norrköping. Ikväll åker vi till VARBERG, bada i havet imorgon! Häärligt. Bilder och sånt där kommer på söndag. Pusss

Godmorgon

Blev tidig morgon idag, vaknade runt halv 10. Har gjort mina 150 situps också, ska börja småträna fram till skolan börjar och så, så jag orkar med innebandyn sen också. För jag tänker fortsätta! Måste packa nu, åker till stan om en timme och handlar och sen åker jag och pappa till Norrköping. Om inte klockan är för mycket när vi kommer hem därifrån så åker vi till Varberg ikväll, hoppas!! Vill verkligen inte gå upp tidigt imorgon för att åka. Nej, nu ska jag packa eftersom jag var osmart nog att inte göra det igår.

jag just nu

bilder från helgen


vid sjön första kvällen :)

tog moppen till en brygga mitt ute i skogen typ där vi brukade fiska förr :)

tog moppen till sjön i lördagskväll, telefonsamtalen (y) omg roligaste!

har ju målat om i mitt rum i stugan också, så vi skrev på väggen dära, kommer stå mer till slut :)

fler bilder kommer, men hittar inte sladden till kameran (a

make it stop

Blev väckt runt halv 10 imorse, åt frukost och allt sånt där. Vid kvart i 11 åkte hela familjen till Falerum klädgreja där, hittade en fredd perry tröja, men fanns inte i min storlek eller större. Sjukt små storlekar. Men sen åkte vi vidare till någon annan klädgreja som låg en bit ifrån Valdersmarsvik, köpte med mig ett par jeansleggins därifrån. Åkte till Söderköping och åt glass sen, mumms.. Sen blev de hemfärd och mamma och jag bytte om till badkläderna och drog till sjön och bada. Åkte och handla och sen till min faster och farbror och min kusin som flyttat hem igen. Prata med faster och kusin ett tag sen åkte vi hem, åt och sådär. Ska snart hoppa in i duschen och sen måste jag nog packa om jag inte gör det imorgon på dagen eller så, för imorgonkväll eller tidigt på fredag morgon åker vi till Varberg, bada i havet på fredag och på kvällen bär det av till crossbanan. Sm där i helgen. Nej nu måste jag hoppa in i duschen, Timmy sa nyss också att Alexandra kommer hit sen och då ska vi tydligen spela kort..haha gudja jag är duktig på sånt! Och bilder från helgen kommer senare ikväll!

i don´t now what i gonna say

Blev inte vara hemma så länge själv, en halv timme bara. La mig och kollade på allsången när mamma och syster åkte sen kom pappa och Timmy. Nu ska jag ner igen och kolla på tv med pappa och Timmy. Bloggar mer sen, tänte komma med sminktips oså :)

i forgot to say how beautiful you really are

Shasha folket! Skittråkig dag idag. Vaknade vid halv 12 ungefär, åt frukost och så. Städade mitt rum och kollade på film. Liksom vad ska man göra när det bara regnar? Jag vill ha sol igen! Iallafall hade tänkt att följa med till crossbanan på kvällen men va inte så sugen på det när det regnar så det blev att vara hemma nu. Mjukiskläder för hela slanten idag alltså! Mamma kommer snart hem från landet och då ska hon och min syster in till stan, så jag är ensam hemma. Eller hunden kommer ju hem också ;p Min syster sa förut också att vi och mamma ska till nånstans imorgon, kommer inte ihåg vad det heter, men vi ska shoppa iallafall om vi hittar något vill säga. Blev sjukt glad då, för jag ville åka dit för länge sen. Sen på torsdag ska jag packa igen, åker till Varberg på torsdagkväll eller fredagmorgon/på dan någon gång. Hoppas på fint väder för då ska vi bada och så på fredagen sen på kvällen åker vi till crossbanan och kommer hem på söndagen. Nej nu ska jag göra annat, bloggar mer ikväll.. :)

Hemma

Kom hem för några timmar sen. Skulle ju kommit hem igår men så blev det inte för Timmy kom inte från Danne förns halv 10 ungefär. Spelade då yatzy och kort med mamma, pappa, timmy och linda. Sen vid halv 1ungefär gick Timmy jag och Linda ner på rummet och spelade kort lite, sen satt vi och snacka om hur mycket som helst!  Men helgen har iallafall varit superbra. Vi har hunnit med att åka moped hur mycket som helst, Linda körde för första gången i helgen och hon körde i diket och det var så sjukt kul, jag hoppade typ av mopeden och la mig på vägen och började asgarva, haha.. Nakenbadat har vi gjort också i torsdags på kvällen. På fredagen åkte mamma, jag och Linda till ett badställe med strand och hopptorn och grejer, låg där nästan hela dagen. Spelade minigolf också, gudja inget geni på det precis. I lördags eftermiddag åkte jag, mamma och Linda till Bullerbyn och Katthult. Linda och jag hoppade i höskullen i Bullerbyn, det var ju lite mindre än när jag var där sist med Anna och hennes morfar. Nej men nu orkar jag inte skriva mer, är sjukt trött. Ska se på film och sen sova tror jag. Bilder och sådär kommer när jag lägger in! Puss

Lander om några timmar

Dagen har vart sjukt bra. Linda ringde och väkte mig 10 över 10 och frågade om jag skulle med hon och hennes pappa och bada. Så dem kom och hämta mig runt 11, drog till Svartefors eller nått. Sen kom vi på att vi ville till stan så vi åkte hem till hennes mamma efter vi badat och så, sen åkte vi upp till mig, hämtade pengar och sådär. Sen drog vi till ikano, blev en svart bikini överdel och ett rosa paraply för att de regnade så mycket. haha. Va med Jocke och Axell också, ja eller typ låg inne på ikea och chilla(?)haha. Linda och jag sprang runt som yra höns där inne ett tag alltså. Sen åkte vi hem till hennes mamma i ljungsbro runt halv 7, åt och sen drog vi till affärn. Sen typ snacka vi och jag spela in henne på mobilen, många filmer dära! Sen kollade vi på film, somnade nästan. Vid tolv ungefär kom mina syskon och hämtade mig där, åkte hem och packa. Drar till landet vid elva imorn med bästaste Linda. Fyfan vad bra vi kommer ha det! Hemma på söndag, ring och smsa mycket. Kyss

åhh dampmobil!

Får damp på min mobil snart, skulle lägga in bilder och så på datorn nyss och jag måste ta ut minneskortet för sladden är cp! Men sen när jag skulle sätta i minneskortet igen så gick de inte?! Det klickar aldrig, ni vet som de ska göra. Åhh jag blir så trött på det här, så imorn får jag åka in till stan och kolla om dem kan fixa det lite snabbt för jag tänker inte lämna in den på lagning förns efter helgen om jag nu måste det. För då kommer jag inte kunna nås i helgen. Helevete!

ny design

Gratis design jag hittade på en blogg, http://memilly.se
Läs hennes blogg och så, jaja.
Ska göra ny header också, när jag orkar vill säga!


dåligt med uppdatering

Inte uppdaterat på ett tag men i söndags fick jag städa lite efter Timmys fest i fredags, fick plocka upp alla ölburkar och flasker från soppsäcken, äckligt kan jag lova att det var! Men sen på eftermiddan/kvällen skjutsa mamma mig till kusinerna i Bankekind, sov där tills måndag. Gick typ bara runt och tog kort och gjorde filmer, och lite. Sen typ vid kvart i 10? gick vi till sjön och skulle grilla, lyckat! haha naat. Kom inte runt halv 12 igen, vid 12 ungefär satte vi på Twilight, äntligen fick jag se den och den var riktigt bra men jag somnade vid 1 ungefär så han inte se så mycket. Tone och Theo väckte mig vid 2 när den var slut så då gick vi och la oss. Igår då, vakna jag vid 10 i elva ungefär, Tone hade då vart vaken en halv timme och hon hade inte väckt mig, så gulligt att låta mig sova ju! Men vi åt frukost och sen fixa oss, sen vid halv 1 gick vi ut och träffa Fedde, gick ut med hennes hund och sen kollade vi på Twilight, för jag ville ju se hela! Sen tog jag bussen till rese vid halv 5, där hämta pappa och Timmy, åkte och hämta biljettera till bion The proposal blev det. Sen blev det burger king, brukar aldrig tycka om det, men det gick faktiskt bra att äta! Sen fick jag en tröja av pappa, sen blev det bio och efter den åkte vi till pappas jobb för han var tvungen att jobba lite klockan halv 10 på kvällen! Sen åkte vi hem och så iallafall, kollade tv och så sen blev det sängen vid halv 1. Idag väckte pappa mig vid 10 över 10 ungefär, sa att klockan var halv 1 och jag trodde på han så fick värsta paniken, men sen så var klockan bara kvart över 10. haha jaja. Kom nyss hem från affärn, pantade alla burkar och flaskor från festen. Får se vad som händer nu, kanske åker ner och solar sen men får se. Jaja, här kommer några bilder från kusinerna. Kyss


rubrik

Vakna hos farfar lite innan 11 av att Timmy ringde och kolla vart min mobil laddare va. Fick ju inte vara hemma igårkv/inatt eftersom han skulle ha fest, så jag sov hos farfar. När jag vakna åt jag frukost sen åkte g hem direkt nästan. När ja kom hem stod alla på trappen för dem skulle gå iväg och äta pizza, 'redan tänkte jag'. När jag kom upp på mitt rum så stod Isak här, han och hans flickvän hade tydligen sovit i min säng. Gud, hur fick dem plats? jaja, ska va med Bea idag, en stund iallafall, får se vad vi hittar på! Kyss,


outfit for today.


älskade cheap monday jeansen
innebandytröjan
svart linne (syns ej)

-

http://evelinaronja.blogg.se
till för att läsas!
<3

i don´t care about you

Vakna av att nån av mina grannar gick utanför mitt fönster på grusvägen, och skrek "ja,ja,ja,ja,ja,ja" gud så irriterad jag blev! Men gick upp och åt frukost, kollade tv och satte mig här. Ska klä på mig nu, sen städa hela huset med Timmy, sen ska vi åka in till stan och köpa grejer och så till hans fest. Sen får vi se vad som händer, skulle väl åka in och äta i stan och gå på bio sen med han också! Skulle åkt till Söderköping idag, men nejtack, det regnar så ingen av oss är sugna på det precis. Mamma ringde nyss och sa att Johan Carlsson bröt nacken på vm:et i söndags! Det såg ju verkligen inte ut som de eftersom han gick och de, men tydligen gjorde han det, och han skulle väl inte fortsätta köra cross efter det här om jag fatta rätt. Det är tragiskt fan. Nej nu måste jag fixa mig, puss.


<3

Jag saknar min kusin sjukt mycket. Jag älskar dig honey, du vet det!

8 juli 2009.

Vakna otroligt tidigt idag, klockan 9, omg! Åt frukost med Timmy som skulle iväg. Sen typ såg jag på film och började städa lite. Sen när han kom hem blev de fika som han köpt med sig hem. Hjälpte han lite med crossen förut, sen åkte han iväg och köpte nått som hade gått sönder så nu väntar jag på att han ska komma hem igen, då åker vi till Ödeshög och han ska träna, aldrig vart och har ändå inget bättre för mig så jag tänkte att jag skulle följa med. Föresten, det skulle vara fint väder idag ju, 25grader och sol, men vad är det här? Det regnar ibland och det är sol ibland och det är 17grader. Aja, hoppas på bättre väder imorgon iallafall! Kyss


Slänger in en bild också, tagen nyss.
Inget smink oså, för det använder jag inte nu på sommarn!

lite bilder från liseberg och Tibro


liseberg :)

bjuder helt på mig själv ;)

Hultman :)

Lisa (:

jag saknar dig

Igår vaknade jag vid halv 11 ungefär, rga och väkte Linda, uups. Sen städa jag mitt rum och dammsugade hela huset. Sen kom Linda, gjorde typ inte så mycket sen åkte vi till stan, köpte mat med Timmy ochså. Hyrde film och så sen också. Vid halv 10 ungefär kom Lovisa hit, snackade, kolla på film och sen somna vi runt halv 3? Vaknade vid 11 idag ungefär, åt frukost vid 12 sen sega vi fram tills dem åkte vid kvart i 3 ungefär. Sen dess har jag suttit vid, datorn, sett tv, lagat mat och ätit typ. Är sjukt seg nu, ska fixa lite med Evelina Svenssons blogg, länkar den sen när den är fixad för hon har precis skaffat den! Sen blir det nog mys med världens bästa bror ikv :)

äkta!

Texten är skriven av Evelina Svensson - jag älskar dig bästavän!

evelina tvilling & bästavän.
det finns så mycket bra med dig, du finns alltid där.
du har ett hjärta utav guld och du är precis som jag.
du ger dig inte förens personen som mår dåligt mår bra igen!
jag älskar allting hos dig - din personlighet leende ögon håret ansiktet
ditt sätt att skriva din humör AL L T I N G.


vi är syskon, och vi hållder ihop. du är min bästavän och jag älskar dig! jag är glad att jag har dig på min sida. 26 juli 2007. en bra sommar att minnas, en perfekt stund! det finns inget negatvit med dig. vi kan varandra ungefär ut och in. eller aa, utantill ;$$
evelina wernersson, vad du än gör, hur du än gör, vem du nu blir så kommer jag föralltid att älska dig. för det finns inget finare än äkta vänskap. och våran kommer alltid vara äkta,
jag älskar dig syster, så länge vi håller ihop så kan inget hindra oss att leva våra liv.
de finns inget/ingen bättre än dig, föralltid.
när vi säger föralltid, så är det föralltid!
evelinaronja <3 evelinasofia
jag älskar dig, 26/6 - 07 dagen jag började leva mitt liv.


Ken Roczen

Han är kung! 15-årige Ken Roczen från Tyskland. min gud.


Motocross-VM i Uddevalla todaaay!

Med endast två och en halv timmes sömn gick jag upp vid 4 imorse, orkade inte göra iordning mig nånting så tog bara på lite kläder och åt frukost i stort sätt. Vid 20 i 5 åkte vi in till stan, hämtade Björn och sedan drog vi till Motocross-VM i Uddevalla. Hade jävla tur med vädret, inget regn och så, ingen sol men ändå härligt! Det var synd att Filip inte kunde köra, hade sett fram emot att se han, men Alex och dem andra svenskarna var allt kul att se. Och Ken Roczen, han är helt otrolig, min gud alltså. En i stort sätt vanlig 15-åring (alltså lika gammal som mig) från Tyskland, som är kung på cross, bara 15år och vinner VM-heat, det kallar jag kungligt! Visst de kanske är lite preparat i grabben som endel säger, men vafan han är sjukt jävla bra! Att se han åka var så sjukt kul alltså! Mats Åkerblom och Johan Carlsson, vurpade ju båda två, Mats blev de ambulans och det var ett brutet nyckelben, punkterad lunga och nått mer, men med Johan har jag ingen aning, han gick ju iallafall efteråt! Taggar redan inför nästa Uddevalla-VM nästa år, ett helt år kvar och jag är taggad redan, härligt Evelina. Nej, klockan börjar närma sig 12, känner att jag nog ska gå och lägga mig så jag är pigg imorgon för då blir det Linda och vi har vart på nästan 2månader! Kyss honies

Uddevalla imorgon!

Hemma nu från landet, skulle ju inte kommit hem idag utan imorgon efter VM i Uddevalla men så blev det inte. Solat och badat har jag gjort men så fort jag skulle sola har solen gått i moln? Surt! Och så har det regnat och åskat, usch jag hatar´t så fucking mycket! Nej, men nu måste jag sova för imorgon ska vi hämta Björn i stan klcokan 5 sen bär det av till Uddevalla, fyfan vad jag älskar´t :D kyss.

RSS 2.0