låt låten tala för sig själv



träningsmatch ikväll igen!

Nu har jag inte skrivit på länge igen, en vecka och en dag. Vilken uppdatering jag har ni ;) men ska försöka bli bättre på det här nu! Den här veckan har det hänt ganska mycket, allt mellan himmel och jord i stort sätt. Men så kan det vara ibland, life goes on! Och jag är hur lycklig som helst inom mig även att jag inte visar det faktiskt. Men träningsmatch ikväll igen, mot Borensberg och gissa om jag är taggad!! Linnis kommer hit snart, så åker vi till ryd där matchen är. Jag är grymt peppad nu! Bilder och så kanske kommer imorgon. kyss

tisdag

Skolan och så idag, sen åkte jag hem. Hade träningsmatch nu på kvällen, så härligt, vi vann med 5-1! Var sjukt peppad innan och nu är jag ännu mer peppad inför serien som börjar om 2 helger! Men blev sjukt irriterad på några tjejer under matchen som satt och kollade på, eller ja det kan man väl egentligen inte säga men iallafall. Dem satt och störde en hela tiden och ja, fett jobbiga iallafall! Nej, nu ska jag ner och ta en macka sen sova.

Nya matchkläder också har vi fått, bilder från innan matchen ;)
bergs innebandy klubb f15 - kärlek <3


varje vecka är det helg

Inte skrivit nu på ett tag, men igår satt jag faktiskt inte vid datorn en endaste minut!! Jobbade hos pappa efter skolan, så nu åker det in lite pengar igen, kanske skulle jobba på måndag med så ännu mer pengar då! Det gillar jag verkligen. Men helg nu, skönt verkligen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag, blev sjukt sugen på att färga håret så får se om jag åker ner och köper mig färg och ber min syster hjälpa mig med slingor. Tänkte se idol sen vid 20.00 oxå. Imorgon blir det iallafall att åka till Åtvid och kolla på cross, kanske åker dit på söndag med om jag hittar någon att åka med..Nej, men nu ska jag ner och snacka med mammi om imorgon och sen får vi se vad som händer. Puss

träning snart

Blev inget inlägg igår, var upptagen hela dagen och satt bara vid datorn i endast 5minuter. Hade träning på kvällen också, men fick dock inte träna hela tiden för min tränare för jag hade feber! Not good, inte haft sen 5:an fan! Så orkade inte datorn när jag kom hem heller. Idag gick jag till skolan, hade ju so-prov som jag var tvungen att göra och sen klarade jag mig igenom hela dagen i skolan. Nu ska jag byta om och sen kommer Tessan hit och vi drar till träningen! Och idag ska jag tamefan träna hela tiden, långt pass inne idag också, det gillar vi! Uppdaterar mer imorgon för jag ska plugga sen när jag kommer hem sen så blir det sängen. Matteprov imorgon också, sen äre provfritt ett bra tag, de nice ;)

first time i saw him

Ny vecka nu, skolan idag var helt OK.. Skulle vart med Bea efter men blev inte så. Istället har jag bara legat hemma i sängen med datorn, måste väl plugga egentligen men det blir snart. Ska bara ner till farfar en snabbis, länge sen nu ju! Bloggar mer sen babiies.


Jag hade tråkigt när jas kom hem förut, så tog lite bilder, här kommer en av dem ;)


i´m gonna get stronger now

Söndag och helgen är slut, skola imorgon och det suger. Men slutar tidigt så det är bra, hem och plugga till SO prov efter det sen får vi se vad som händer. Helgen har iallfall vart ganska bra. Men det känns som jag håller på att bli sjuk, det vill jag verkligen inte bli nu! Det här inlägget var riktigt onödigt för jag har ändå ingenting att skriva men jag har inget att göra satt. Aja, nu ska jag ner och kolla på tv. puss.


bästa vän!


ni är lycka

Åkte till Bankekind förut på 40års-fest. Va trevligt och så. Gick promenad med mina bästa också, det vill säga Tone och Federica! Tog några bilder så det kommer väl upp någon här sen. Aja, jag har absolut ingenting att göra nu, för vi var tydligen tvugna att åka hem tidigt så nu är det som det är..Men om någon vill göra något, så riiing!


Ni får mig glad tjejer ;*


så sjukt bra fredagkväll!

Va ju i skolan igår till halv12 sen stack jag hem och fixa lite. Senare kom pappa hem och Johan kom hit sen kom Timmy och vi åkte till Goteborg/Ullevi! Så sjukt kul att se på supercrossen alltså, niice vill jag lova! Victor körde ju bara första 85cc heatet, han tyckte inte att det hade gått bra och han hade ont från träningen eller vad Johan sa. Men det var kul att se han köra på Ullevi ändå. I finalen sen så kraschade Andreas Hultman, såg sjukt läskigt ut eftersom han flög över staketet och landa på läktaren på andra raden. Timmy ringde till han och skulle se hur det var med honom, men Ante ringde upp sen när vi var påväg hem och sa att allt var bra men han tyckte det var tråkigt att det inte satt några på läktarn där han landa! Haha sjuk är han fan ;)  Men grattis till Filip som blev bästa svensk!! Och grattis till Eddie Hjortmarker som vann 85cc ;)! Imorse väkte mamma mig vid halv 10, men jag var alldels för trött så somna om och vakna halv 12. Nej nu ska jag ta moppen ner till farfar för igår fick jag ju kortet! Härliiigt!  Juste, glömde kameran hemma igår så får se om jag hittar några bidler nånstans som jag kan lägga upp här :)

Ullevi nu

Nu väntar vi bara på Timmy, sen drar vi till Ullevi. Fan va nice :D
Finns på mobilen hörrni!

time to grow up

Orkar inte blogga längre för det känns som man ändå skriver samma sak(?) hur det var i skolan och sen hem och plugga i stort sätt. Men nu tycker jag faktiskt att jag har pluggat ganska mycket på fysiken så blir nog bara läsa igenom allt en gång till innan jag lägger mig senare! Eftersom jag har prov imorgon fick jag ju inte vara ledig hela dagen, så vi ska åka runt 12 ner till Göteborg och Ullevi! Kommer sen hem på natten någon gång. Det ska bli grymt kul eftersom jag inte fick följa med förra året. Nej men nu ska jag nog ut och springa och sen blir det duschen. Uppdaterar mera sen, :)


Som ni ser är inte min utväxt ljus längre, vet inte varför men konstigt äre!
Men eftersom jag är blondin från början så ska jag bli det igen även om det kommer ta tid ;) hah


090909

Ja som sagt idag är det 9 september 2009, alltså 090909. Skolan idag gick väl bra. Hade skoljoggen också, vilket betyder att man ska gå/jogga/springa hedavarvet. Fick sluta tidigare idag alltså. Men orkade inte åka hem så Linda och jag satt kvar i skolan(?) vi är som vi är, ja vet. Men åkte efter 10minuter ändå, väl hemma gjorde jag ingenting. Läste Race som hade kommit, gjorde någon äcklig grej som jag åt också. Sitter och tjockar mig med chips nu som Timmy hade köpt och jag mår illa, men ska göra lite situps nu och sen ikväll är det träning så bränner bort all chips ändå! Nej, situps vare och sen måste jag plugga fysik för på fredag har jag prov och jag kan ingenting som vanligt dårå..


Promenaden på kanalen blev med dessa :)


dagens skämt

"hej jag ljuger om precis allt i min blogg och nu när jag fått runt ca. 400 läsare ska jag börja tjäna pengar på min blogg"


Skolan idag, gick faktiskt ganska snabbt idag. Hatar min bildlärare också, och han typ hatar mig(?) Träning ikväll och jag är sjukt pepp efter att jag sprang igår och nu ska jag faktiskt hålla igång varje dag har jag bestämmt mig för! Måste egentligen sätta mig med fsikböckerna fram tills 7 då vi åker, men jag har faktiskt ingen ork till det. Men eftersom jag inte ska slösa bort skolan det här året och faktiskt börja plugga och klara av skolan så är det väl bäst att plugga lite varje dag nu tills provet på fredag. Fick ett sms av pappa förut också att han har bokat biljetter till Ullevi på fredag fan vad kul alltså! Blir ledig från skolan efter provet och sen är det helg. Inga planer än så länge men de kommer ;)

ewernersson

Måndag igen, ny vecka och även ny skolvecka. Slutade kvart över ett idag, som varje måndag dårå. Efter skolan blev de plugga lite äckelfysik, prov på fredag och jag kan inget! Som vanligt då.. Men gick ut och sprang sen iallafall, duscha och sen gick jag och la mig en stund till alla andra kom hem då de blev god mat eftersom syster fyller år idag! Grattis Lousie, 19år!! Farfar kom upp sen så blev de tårta och så. Men nu ska jag ner och kolla på tv, sen bädda ner mig i sängen. Håller på att bli sjuk eller nått tror jag, fryser hela tiden.. Juste, på fredag är jag ledig efter lunch för då blire Ullevi med pappa och Timmy och kolla supercrossen!!

 


jag börjar sakta sakta glömma dig


såhär såg man ut igår då, minnesvärd kväll säger jag bara ;)


jag och min älskade frida någon dag i skolan ;*


härlig kräftskiva

Oj känns verkligen som det var länge sen jag skrev något här men jag kan bara säga att jag har verkligen ingen ork alls till att blogga längre så det kommer inte bli alls ofta längre. Men dem här dagarna har det blivit skolan och sen stan har jag hunnit med. Idag(eller aa igår, lördag) blev jag väckt av mamma vid 10 för vi hade massa att göra under dagen, skulle till stan för att byta mina jeans, städa lite, kolla på datan hur det gick för Timmy vilket dock inte gick för det blev så försenat och sen fixa oss till kräftskiva hos Lindberg. Timmy kvalade iallafall in i SM igen, fyfan det går ju bara bättre och bättre för bror min! Men iallafall, mamma och jag åkte hem till Kevin där hans familj hade kräftskiva, mycket trevilgt folk och så. Va mest med Kevin och Anton. Kul kväll kan jag lova, och dem är sjukt kul med vuxna som är fulla speciellt dem där alltså ;) Men hemma nu iallfall, kom för 20 minuter sen ungefär och nu måste jag duscha tycker mamma för jag luktar så sjukt mycket rök. Aja, bloggar imorgon när jag vaknar så kan jag även lägga upp lite bilder från veckan och så :)


jag ska låta dig va även att det kommer bli svårt

Skolan idag, va sådär kul alltså. Hade ju hedavarvet, sprang fan ingenting nästan men gick på 22minuter iallafall så ska springa om nästa vecka! Åkte till stan med Linda efter skolan, träffa Robin på rese så vi satt och vänta på hans buss med han. När vi skulle gå därifrån sen när hans buss kommit så hör jag någon ropa på mig, så var Fedde där. Snackade lite med henne, sen gick jag och Linda med henne och hennes kompis upp till stan. Sen skulle dem träffa Feddes mamma. Linda och jag gick och köpte foundation åt mig, passade även på att köpa två nagellack också! När vi gick hem till Linda, så kommer Markus också, snacka lite med han. Sen gick jag bort till rese och tog bussen hem. Väl hemma vid 6 åt jag, packa och bytte om till träningskläder. Träningen var faktiskt ganska kul och alla hade träningsvärk sen igår, haha.. Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sätta på en film :)

innebandyn igång!

Härligthärligt, innebandyn är igång på riktigt nu. Började halv 8 med fys ute i ungefär 20 minuter, körde sen inne i 1 timme. Kännde att min kondition inte ligger på topp alltså och imorgon har vi hedavarvet på idrotten första lektionen. Springer då 3km och det ska vi klara under 20minuter annars får man ig! Men träning imorgonkväll igen, samma då, uteträning först sen inne i 1 timme! Kan inte bli mycket härligare, längtar som tusan tills matcherna och så nu! :)

träning ikväll!

Skolan idag, sjukt tråkigt och allt sånt där. Har inget mer att säga om den idag, haha.. Första riktigt träningen ikväll, börjar med springning ute och sen träning inne så härligt alltså! Ska åka bussen in om en halvtimme och möta pappa, så ska vi köpa ny klubba, nya skor och så till mig. Måste packa kläder och så nu, hörs ikväll när jag kommer hem runt halv 10!


Juste får inte glömma att visa en bild på mina snygga brillor om jag fått
av Linda sen hon va i Spanien, haha me loves pink!


RSS 2.0